Site logo

KUHARICA – Burza rada, Hrvatski zavod za zapošljavanje

[ad_1]

KUHAR/KUHARICA

Radno mjesto


KORČULA, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA



3



Na određeno; sezonski



Puno radno vrijeme



Dvokratno radno vrijeme



Samački smještaj



Bez naknade



3.12.2023.



30.4.2024.


Posloprimac


Srednja škola 3 godine



2 godine


IGNIS TAPAS BAR TRAŽI DJELATNIKE ZA NADOLAZEĆU SEZONU

Lokacija: Otok Korčula

Kontakt: [email protected]

Vrsta zaposlenja: Sezonski od 1.5.2024 – 15.10.2024

Više o nama: www.ignis-korcula.com

 

O nama:

“Ignis Tapas Bar”, restoran je moderne kreativne kuhinje otvoren 2019 godine, sa velikom ovogodišnjom renovacijom objekta postajemo jedan od najcjenjenijih takve vrste na području cijele Hrvatske. Naš fokus je da svake godine budemo što inventivniji i kreativniji. Nudimo usluge kasnog doručka i večere. “Tapas” dio jelovnika sastoji se od 15-16 jela u manjim porcijama, gost u prosjeku konzumira od 4-7 jela popraćenih sa vrhunskim vinima.

Doručak je također dio dana kojem posvećujemo puno pažnje , jela moraju biti kreativna i kvalitetna kao i za vrijeme večere. Hrana je praćena sa toplim napitcima i sviježe cijeđenim sokovima.

Objekt od 2023 godine nudi sistem otvorene kuhinje u kojem gosti mogu sjediti za šankom te konzumirati hranu i piće. (ovaj dio kuhinje uglavnom se koristi u toku kišnih dana ili u slučaju da gosti imaju veliku želju sjediti za šankom i gledati kuhare na djelu)

Sjedeća mjesta i terasa:

Terasa objekta sastoji se od 14 stolova te može primiti 28 osoba.

Unutarnji dio objekta nudi 8 sjedećih mjesta na dijelu šanka.

(jelovnik i vinska karta mijenjaju se svake sezone)

O ekipi:

Restoran zadržava radnike od 2022 godine koji su spoznali našu ljubav prema poslu te su samim time oni zaslužni za postavljanje trenutnog standarda u restoranu.

Zbog životnih prilika rastajemo se sa dijelom ekipe te ostajemo u prijateljskim odnosima.

Očekivanja od budućeg zaposlenika/zaposlenice:

  • Točnost i urednost

  • Osposobljenost za rad po Haccp-u

  • Fleksibilnost i kreativnost

  • usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju

  • visoka razina odgovornosti u obavljanju radnih zadataka

  • iskustvo rada min. 2 god

  • gostoljubivost i profesionalni odnos prema gostu

  • sklonost timskom radu

  • poznavanje engleskog jezika

Ambijent restorana je opušten i ležeran, samim time i gost se mora osjećati tako kada dođe kod nas.

Stvari koje ne možemo tolerirati:

Što nudimo:

  • Posao u inovativnoj i modernoj kuhinji

  • osiguran smještaj

  • obroci tokom radnog vremena

  • osigurana radna odjeća

  • stjecanje iskustva uz iskusne i stručne mentore

  • bonusi na kraju sezone

  • naknada troškova radne dozvole (ako niste EU državljanin)

  • naknada troškova sanitarnog pregleda

  • opuštena radna atmosfera

  • kompetitivna primanja

  • Slobodno vrijeme Subotom

 

Opis rada Kuhar:

  • priprema i spravljanje hladnih i toplih jela

  • briga o higijeni prostora, uređaja i kuhinjskog pribora

  • garniranje i dekoriranje po potrebi

  • voditi brigu prilikom skladištenja nepotrošenih namirnica

  • zbrinjavanje otpadnog materijala iz kuhinje

  • poštivanje zaštitnih i higijenskih mjera na radu

Raspon netto plaće ovisno o znanju, sposobnosti i poziciji

1.400,00 – 1.650,00 e svakog 5-oga u mjesecu

Radno vrijeme od 09:30 – 13:00 / 18:00 – 23:30

Za više informacija molimo vas da pošaljete vaš životopis na istaknutu e-mail adresu:

[email protected]

Radujemo se vašoj prijavi!

Radno vrijeme restorana:

Ponedjeljak – Nedjelja

09:30 – 13:00 / 18:00 – 23:30

(Subotom zatvoreno)


Poslodavac


JAMAR, obrt za ugostiteljstvo, Vl. Vicko Nonković Raič, Korčula, Hrvatske bratske zajednice 44


e-mailom: [email protected]


[ad_2]

Source link

Leave a Comment

Cart

Cart

Share