Site logo

POMOĆNI KUHAR (M-Ž) – Burza rada, Hrvatski zavod za zapošljavanje

By 30/03/2024 LIČKO SENJSKA

[ad_1]

POMOĆNI KUHAR (M/Ž)

Radno mjesto


NOVALJA, LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA



5


  • Na određeno; sezonski
  • mogućnost zapošljavanja umirovljenika


Puno radno vrijeme


  • 2 smjene
  • Rad vikendom i praznikom
  • Smjena – poslijepodne
  • Smjena – prijepodne


Zajednički smještaj



Bez naknade



28.3.2024.



27.4.2024.


Posloprimac

  • Osnovna škola niži razredi
  • Završena osnovna škola
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine


1 godinu


Pomoćni kuhar (m/ž)

Opis posla:

– priprema doručka

– obavljanje pomoćnih kuharskih poslova u kuhinji

– pridržavanje zadanih normativa

– adekvatna priprema i skladištenje namirnica

– održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i opreme prije, tijekom i nakon radnih procesa

– primjena propisanih i zadanih standarda u ugostiteljstvu

– završavanje i ukrašavanje jela

– održavanje higijene radnog prostora

– aktivan rad na svim pripremnim pozicijama u kuhinji

– preuzimanje i kontrola kvalitete i količine dostavljenih namirnica

– ostali poslovi prema uputama šefa kuhinje.

Uvjeti:

– PKV/KV/VKV/SSS 

– minimalno 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima

– poželjno poznavanje HACCP normi

– poznavanje stranog jezika je prednost

– marljivost, pouzdanost i odgovornost

– sklonost timskom radu

– motivacija, organizacija, čistoća i urednost

– briga pri ophođenju s namirnicama

 

Nudimo

– puno radno vrijeme

– vrijeme rada: ljetna sezona; predviđeni početak rada: 01.05. (uz mogućnost produljenja do kraja godine, ovisno o okolnostima)

– smještaj i jedan obrok osigurani

– ugodna radna atmosfera

– atraktivna primanja (ovisno o iskustvu i znanju)

 

Assistant Chef (m / f)

 

Job description:

– preparation of breakfast

– performing auxiliary cooking work in the kitchen

– adherence to set norms

– adequate preparation and storage of food

– maintaining the cleanliness and tidiness of work space and equipment before, during and after work processes

– application of prescribed and set standards in catering

– finishing and decorating dishes

– maintaining workplace hygiene

– active work on all preparatory positions in the kitchen

– taking over and controlling the quality and quantity of delivered food

– other tasks according to the instructions of the chef.

 

Conditions:

– PKV / KV / VKV / SSS

– minimum 1 year of work experience in the same or similar jobs

– desirable knowledge of HACCP standards

– Knowledge of a foreign language is an advantage

– diligence, reliability and responsibility

– propensity for teamwork

– motivation, organization, cleanliness and tidiness

– care when handling food

 

What we offer:

– full time job

– working hours: summer season; scheduled start of work: 01.05. (with the possibility of extension until the end of the year, depending on the circumstances)

– accommodation and one warm meal per day

– pleasant working atmosphere

– attractive income (depending on experience and knowledge)

 


Poslodavac


Eventyval društvo s ograničenom odgovornošću za usluge


putem linka: https://webforms.pipedrive.com/f/6dwHMGw75HgBu0XALVSxj6NcR61KdSPTalPQkrMfBtqY9ZLruZuRbAFIdVSJRF


[ad_2]

Source link

Leave a Comment

Cart

Cart

Share