Site logo

KUHARICA – Burza rada, Hrvatski zavod za zapošljavanje

[ad_1]

KUHAR/KUHARICA

Radno mjesto


ZABOK, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA



2



Na određeno; novootvoreni poslovi



Puno radno vrijeme


  • Rad vikendom i praznikom
  • Smjena – poslijepodne
  • Smjena – prijepodne


Nema smještaja



U cijelosti



16.11.2023.



16.12.2023.


Posloprimac

  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine


1 godinu


S obzirom na posebnost djelatnosti socijalne skrbi na natječaj se mogu javiti državljani Republike Hrvatske. Ukoliko kandidati tijekom probnog roka zadovolje tražene kriterije moguće je zaposlenje na neodređeno uz dodatne pregovore o uvjetima rada i plaće. Očekujemo poznavanje pripremanja i vrste hrane (jelovnika) na način na kakav su navikli stanovnici i obitelji sjeverozapadne Hrvatske. Nužno je osigurati uvjete prema HACCP standardima (sanitarna iskaznica, znanje/školovanje o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni – prošireni program)

Rad u nejednakom rasporedu radnog vremena tj. u turnusu 12/24 (svaki drugi dan od 07 do 19 sati), uz dvije stanke svaka do 30 minuta (ne odbijaju se od radnog vremena). Prijava na (ne)određeno vrijeme, uz probni rok od 3 mjeseca. Ugovara se osnovna plaća u bruto1 iznosu plus neobavezan dodatak – kao stimulacija. Doručak, topli obrok (ručak) i večera za zaposlenike osigurani u Domu. Mogućnost smještaja o vlastitom trošku uz ugovor o najmu, u dvokrevetnom apartmanu sa mini kuhinjom i vlastitom kupaonicom, uklj. zemaljsku i satelitsku TV, brzi Internet (100Mbps).

Posao se sastoji od samostalne pripreme 4 dnevna obroka (doručak, ručak, užina, večera) za 90-oro korisnika. Radno mjesto je institucionalna kuhinja registrirana pri Ministarstvu zdravstva, usklađena sa EU načelima dobre higijenske prakse i primjene HACCP, te se vodi i propisana dokumentacija. Jelovnici su usklađeni sa prehrambeno-gerontološkim normama za domove za starije osobe i gerontološke centre, a prema priručniku Ministarstva zdravstva. Navedeno podrazumijeva strogi nadzor nad provođenjem prehrambenih normativa i primjenu dijetetske prehrane po potrebama korisnika: dijeta bez ograničenja i laganih dijeta, dijeta za šećernu bolest (pet ili više obroka), mediteranska dijeta, jelovnik za osobe s disfagijom i kašasta dijeta.


Poslodavac


Dom za starije i nemoćne osobe Leonardo



[ad_2]

Source link

Leave a Comment

Cart

Cart

Share