POMOĆNI KUHAR (M-Ž) – Burza rada, Hrvatski zavod za zapošljavanje
[ad_1]
POMOĆNI KUHAR (M/Ž)
Radno mjesto
NOVALJA, LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA
5
- Na određeno; sezonski
- mogućnost zapošljavanja umirovljenika
Puno radno vrijeme
- 2 smjene
- Rad vikendom i praznikom
- Smjena – poslijepodne
- Smjena – prijepodne
Zajednički smještaj
Bez naknade
28.3.2024.
27.4.2024.
Posloprimac
- Osnovna škola niži razredi
- Završena osnovna škola
- Srednja škola 3 godine
- Srednja škola 4 godine
1 godinu
Pomoćni kuhar (m/ž)
Opis posla:
– priprema doručka
– obavljanje pomoćnih kuharskih poslova u kuhinji
– pridržavanje zadanih normativa
– adekvatna priprema i skladištenje namirnica
– održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i opreme prije, tijekom i nakon radnih procesa
– primjena propisanih i zadanih standarda u ugostiteljstvu
– završavanje i ukrašavanje jela
– održavanje higijene radnog prostora
– aktivan rad na svim pripremnim pozicijama u kuhinji
– preuzimanje i kontrola kvalitete i količine dostavljenih namirnica
– ostali poslovi prema uputama šefa kuhinje.
Uvjeti:
– PKV/KV/VKV/SSS
– minimalno 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
– poželjno poznavanje HACCP normi
– poznavanje stranog jezika je prednost
– marljivost, pouzdanost i odgovornost
– sklonost timskom radu
– motivacija, organizacija, čistoća i urednost
– briga pri ophođenju s namirnicama
Nudimo:
– puno radno vrijeme
– vrijeme rada: ljetna sezona; predviđeni početak rada: 01.05. (uz mogućnost produljenja do kraja godine, ovisno o okolnostima)
– smještaj i jedan obrok osigurani
– ugodna radna atmosfera
– atraktivna primanja (ovisno o iskustvu i znanju)
Assistant Chef (m / f)
Job description:
– preparation of breakfast
– performing auxiliary cooking work in the kitchen
– adherence to set norms
– adequate preparation and storage of food
– maintaining the cleanliness and tidiness of work space and equipment before, during and after work processes
– application of prescribed and set standards in catering
– finishing and decorating dishes
– maintaining workplace hygiene
– active work on all preparatory positions in the kitchen
– taking over and controlling the quality and quantity of delivered food
– other tasks according to the instructions of the chef.
Conditions:
– PKV / KV / VKV / SSS
– minimum 1 year of work experience in the same or similar jobs
– desirable knowledge of HACCP standards
– Knowledge of a foreign language is an advantage
– diligence, reliability and responsibility
– propensity for teamwork
– motivation, organization, cleanliness and tidiness
– care when handling food
What we offer:
– full time job
– working hours: summer season; scheduled start of work: 01.05. (with the possibility of extension until the end of the year, depending on the circumstances)
– accommodation and one warm meal per day
– pleasant working atmosphere
– attractive income (depending on experience and knowledge)
Poslodavac
Eventyval društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
putem linka: https://webforms.pipedrive.com/f/6dwHMGw75HgBu0XALVSxj6NcR61KdSPTalPQkrMfBtqY9ZLruZuRbAFIdVSJRF
[ad_2]
Source link