KUHAR-ICA-PRODAVAČ-ICA GASTRO ODJELA – Burza rada, Hrvatski zavod za zapošljavanje
[ad_1]
KUHAR/ICA-PRODAVAČ/ICA GASTRO ODJELA
Radno mjesto
JAKOVLJE, ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
1
Na određeno; povećan opseg posla
Puno radno vrijeme
- 2 smjene
- Rad vikendom i praznikom
- Smjena – poslijepodne
- Smjena – prijepodne
Nema smještaja
U cijelosti
25.10.2023.
12.11.2023.
Posloprimac
- Srednja škola 3 godine
- Srednja škola 4 godine
Nije važno
Opis posla:
-prije početka rada prodajnog mjesta priprema odjel za prodaju (popunjava grijane i hlađene vitrine)
-odgovoran je za pristojno posluživanje, kupcu uz naručeno poželjno nudi još nešto komplementarno iz ponude
-priprema jela točno po specificiranim normativima
-pred kraj radnog vremena radi pripremu robe za iduću smjenu
-odgovoran je za čistoću i urednost odjela kuhinje i gastro pulta
-obvezan je voditi dokumentaciju za HACCP sustava
-u tijeku rada vodi brigu oko čistoće radnih površina i pribora ( lopatica, noževa, vilica i sl.)
-obvezno dezinficira radni pribor, pulteve, te prostor odjela gastra nakon prestanka rada prodajnog mjesta
-mora poznavati cjelokupni asortiman gastro programa te pratiti prodaju
-mora imati čistu i urednu uniformu, te obvezno tijekom rada koristiti kapu
-prati stanje zaliha te obavještava poslovođe o narudžbi za gastro odjel
-prati stanje zaliha potrošnog materijala te obavještava poslovođe o narudžbi
-posebnu pozornost obraća na artikle za pripremu jela (npr. ulje za prženje, brašno, začini), te pazi na racionalno postupanje s njima
-odgovoran je za pravilno sortiranje robe u komorama i frižiderima (odvajanje mesa od ribe i sl.)
Poslodavac
TRGOVINA KRK dioničko društvo za maloprodaju i veleprodaju
- osobni dolazak: TOPLIČKA CESTA 16, 49240 DONJA STUBICA
- pisana zamolba: Toplička c. 16, 49240 D. Stubica- n/r D. Bačani
- e-mailom: [email protected]
[ad_2]
Source link