Site logo

KUHAR-ICA-PRODAVAČ-ICA GASTRO ODJELA – Burza rada, Hrvatski zavod za zapošljavanje

By 26/10/2023 ZAGREBAČKA

[ad_1]

KUHAR/ICA-PRODAVAČ/ICA GASTRO ODJELA

Radno mjesto


JAKOVLJE, ZAGREBAČKA ŽUPANIJA



1



Na određeno; povećan opseg posla



Puno radno vrijeme


  • 2 smjene
  • Rad vikendom i praznikom
  • Smjena – poslijepodne
  • Smjena – prijepodne


Nema smještaja



U cijelosti



25.10.2023.



12.11.2023.


Posloprimac

  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine


Nije važno


Opis posla:
-prije početka rada prodajnog mjesta priprema odjel za prodaju (popunjava grijane i hlađene vitrine)
-odgovoran je za pristojno posluživanje, kupcu uz naručeno poželjno nudi još nešto komplementarno iz ponude
-priprema jela točno po specificiranim normativima
-pred kraj radnog vremena radi pripremu robe za iduću smjenu
-odgovoran je za čistoću i urednost odjela kuhinje i gastro pulta
-obvezan je voditi dokumentaciju za HACCP sustava
-u tijeku rada vodi brigu oko čistoće radnih površina i pribora ( lopatica, noževa, vilica i sl.)
-obvezno dezinficira radni pribor, pulteve, te prostor odjela gastra nakon prestanka rada prodajnog mjesta
-mora poznavati cjelokupni asortiman gastro programa te pratiti prodaju
-mora imati čistu i urednu uniformu, te obvezno tijekom rada koristiti kapu
-prati stanje zaliha te obavještava poslovođe o narudžbi za gastro odjel
-prati stanje zaliha potrošnog materijala te obavještava poslovođe o narudžbi
-posebnu pozornost obraća na artikle za pripremu jela (npr. ulje za prženje, brašno, začini), te pazi na racionalno postupanje s njima
-odgovoran je za pravilno sortiranje robe u komorama i frižiderima (odvajanje mesa od ribe i sl.)


Poslodavac


TRGOVINA KRK dioničko društvo za maloprodaju i veleprodaju



  • osobni dolazak: TOPLIČKA CESTA 16, 49240 DONJA STUBICA

  • pisana zamolba: Toplička c. 16, 49240 D. Stubica- n/r D. Bačani

  • e-mailom: [email protected]


[ad_2]

Source link

Leave a Comment

Cart

Cart

Share